Barnkalas med Lerums LaserZone

  Fira ditt kalas hos Lerums LaserZone. Vi hjälper er att fixa drömkalaset! Det enda ni behöver göra är att välja ett av våra kalaspaket och bjuda in alla vänner, så sköter vi resten. Ni slipper allt städ, stök och stress och barnen blir nöjda och glada, bättre än så blir det inte!

  Du kan fira ditt kalas hos oss från att du fyller 7 år och antalet deltagare kan vara allt från 8-30 personer. Kalaset tar ca 2 timmar (inklusive samling, spel och tid i kalasrum).


  Boka kalas
  Placeholder - Image_medium

  Tänk på att:

  Att vara på plats 20 minuter innan utsatt speltid för information och förberedelser för spel.
  Att aldrig bjuda fler barn än vad ni har bokat platser.
  Att boka en plats till dig som förälder om du vill vara med och spela.
  Att antalet deltagare kan minskas fram till 24 timmar innan kalaset.
  Att om ni vill bjuda in fler gäster än det ni först tänkt, måste ni först öka antalet platser i bokningen (om det finns lediga platser).
  Att vi har 30 platser i varje spel, vilket betyder att ni under spelet kan komma att paras ihop med andra sällskap. Bokar ni kalas på hela arenan abonnerar ni hela banan för er själva under er speltid.

  För bokning av hela arenan, ring 0707-460245 för ett kostnadsförslag.

  Alla kalas erbjuder 40 minuter spel och 60 minuter i kalasrummet med en kalasvärd. Det står alltid uppdukat saft på bordet och en present till födelsedagsbarnet! Och självklart kaffe för dig som behöver det. (Föräldrar)

  Vilket kalas passar dig bäst?

  Glasspartaj
  Varmkorvsparty
  Pannkaksfest
  Pizzabuffé


  Copyright © 2024 Smile Room AB